BRIOSE DE FIDEA CU BRANZA

Postat de amalia01 in Paste
22 Noi 2015 | 3446 vizualizari
BRIOSE DE FIDEA CU BRANZA

- Mami, in seara asta vreau paste! - Ce fel de paste? - Paste...cu ce vrei tu... Cam asa a sunat raspunsul imperativ al micutei mele la intrebarea:"ce vrei la cina?". Voi stiti cum sunt "pastele cu ce vrei tu"? Ei bine, nici eu. Asa ca am trecut la improvizatie.Am facut inventarul prin camara si frigider si am descoperit urmatoarele

Ingrediente

  • smantana
  • piept de pui fiert si tocat
  • branza pufoasa cu verdeata Delaco
  • sare Kotany
  • piper mix Kotany
  • 200 g fidea
  • cascaval "De Familie" Delaco

Mai ai nevoie de:

  • 1 buc aparat de facut tarte
  • hartie pentru briose

Mod de preparare

Pregatesti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Le strecori si le pui intr-un bol.

Adaugi pipeptul de pui, apoi smantana si crema de branza si dregi de sare si piper.
Asezi hartiile pentru briose in aparat si le umpli cu amestecul de paste si branza. Pornesti si lasi 15 minute.

Servesti cu cascaval ras  si multa dragoste.

Daca ti-a placut reteta noastra "BRIOSE DE FIDEA CU BRANZA" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Budinca de paste cu branza, lamaie si bezea

Postat de simona72

Budinca de paste cu branza, lamaie si bezea

Se fierb pastele in apa cu sare pentru 3 minute. Se strecoara pastele si se lasa deoparte sa se raceasca putin. Branza se zdrobeste cu furculita, se adauga zaharul brut, galbenusul de ou, zeama...

Citeste continuarea

Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere

Postat de caroline

Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa fierbe, punem sare si pastele .Le fierbem pentru 11 minute amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele.  Vanata se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.11.2015, 14:34
bune bune
la 22.11.2015, 14:40
foarte bune!
la 22.11.2015, 14:45
la 22.11.2015, 14:52
Tare bune!
la 22.11.2015, 16:09

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking