Briose din aluat dospit cu lapte de cocos si umplutura cu nuca de cocos

Postat de simona72 in Dulciuri
18 Feb 2015 | 4541 vizualizari

Intr-una din zilele trecute am facut o prajitura cu crema de branza amestecata cu nuca de cocos. Nu am postat reteta pentru ca nu am apucat sa fac poze, dar cum mi-a placut tare mult combinatia am zis sa fac un dulce usor cu nuca de cocos, care poate fi luat si la pachetel, dar care poate fi servit si acasa la un ceai sau o cafea...Pentru ca am vrut sa testez sa vad cum iasa in mai multe feluri, am facut o tava de briose, iar din restul aluatului am facut un cozonacel. Pentru ca am folosit o tava cu model si pe care nu am tapetat-o foarte bine, cozonacul s-a cam rupt in partea inferioara...voi sa ungeti si sa tapetati bine forma, pentru a nu avea astfel de probleme. In rest, combinatia este foarte buna, aluatul este usor parfumat de la laptele de cocos, iar umplutura aduce putin cu vestitele bomboane Raffaello...

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 18.02.2015, 12:52
Pefecte!
la 18.02.2015, 13:09
bune-bune!
la 18.02.2015, 14:16
Daca sunt cu nuca de cocos nu pot fi decat delicioase!
la 18.02.2015, 14:54
la 18.02.2015, 15:24
bune si frumoase
la 18.02.2015, 17:13
la 18.02.2015, 20:48
sunt atat de frumoase!
la 18.02.2015, 21:33
Ce ador eu aceste briose din aluat dospit ce le pregatesti tu mereu!
la 19.02.2015, 21:02

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking