Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

Postat de RuxyRux in Aperitive / Garnituri
8 Dec 2016 | 6455 vizualizari
Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

O bunatate! Simplu, rapid, delicios!

Ingrediente

  • 3 cartofi medii
  • 1 lingurita unt
  • 200 gr. branza( telemea cremoasa President am avut eu)
  • 1 ou
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingura amidon
  • felii subtiri de cascaval (eu am pus Hochland clasic)

Mod de preparare

Cartofii se curata, se taie cuburi si se fierb ca pentru piure, 20 de minute.

Se scurg cand sunt gata,  se amesteca cu branza, oul, smantana, amidonul.

In forma de briosa, se asaza felia de cascaval, se pune o lingura sau doua de compozitie si se inveleste cu o alta felie subtire de cascaval.

Briosele se coc 25 de minute, la 180 de grade C, apoi se pun cu tot cu forma pe un grilaj pentru a se raci.

Briosele se vor scoate din forma, numai dupa ce s-au racit perfect.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (36)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mamaliguta in straturi cu branza si costita/sunca

Postat de Doinavar

Mamaliguta in straturi cu branza si costita/sunca

Preparati intai o mamaliguta nu prea vartoasa, din malai, 1,5 litri de apa si putina sare. Toata lumea stie cum se face o mamaliga, nu? Taiati costita in feliute foarte subtiri sau cubulete si...

Citeste continuarea

Quiche de ton cu bacon

Postat de cristeena20

Quiche de ton cu bacon

Preincalzim cuptorul la 180 grade Taiem baconul cubulete sau fasii mici si subtiri (eu am folosit gata taiat) si il calim putin in tigaie; branza se taie fasii sau se razuie pe razatoarea mare....

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.12.2016, 19:40
la 08.12.2016, 19:53
bune
la 08.12.2016, 20:08
Noi
la 08.12.2016, 20:08
Bya, multumesc!
la 08.12.2016, 20:08
bune-bune!

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking