Ingrediente
- 3 cartofi medii
- 1 lingurita unt
- 200 gr. branza( telemea cremoasa President am avut eu)
- 1 ou
- 3 linguri smantana
- 1 lingura amidon
- felii subtiri de cascaval (eu am pus Hochland clasic)
Mod de preparare
Cartofii se curata, se taie cuburi si se fierb ca pentru piure, 20 de minute.
Se scurg cand sunt gata, se amesteca cu branza, oul, smantana, amidonul.
In forma de briosa, se asaza felia de cascaval, se pune o lingura sau doua de compozitie si se inveleste cu o alta felie subtire de cascaval.
Briosele se coc 25 de minute, la 180 de grade C, apoi se pun cu tot cu forma pe un grilaj pentru a se raci.
Briosele se vor scoate din forma, numai dupa ce s-au racit perfect.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (36)
|