Briose Dukan cu branza degresata si seminte de chia

Postat de Valclaudia in Dulciuri
13 Mai 2015 | 6720 vizualizari
Briose Dukan cu branza degresata si seminte de chia

briose de dieta.... doreste cineva?

Ingrediente

  • 3 oua de casa
  • 1 praf de sare
  • 2 linguri cu varf indulcitor Clio
  • 6 linguri tarate de ovaz
  • 2 linguri seminte de chia
  • 1 plic de budinca de frisca
  • 1/2 plic praf de copt
  • 12 linguri lapte degresat (0,1% grasime)
  • 5 linguri branza degresata
  • seminte de susan alb
  • seminte de susan negru

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Separam albusurile de galbenusuri.

1 lingura seminte de chia se hidrateaza pentru 10 minute in 75 ml apa rece.

Batem albusurile spuma cu praful de sare.

Galbenusurile le mixam cu 2 linguri indulcitor Clio, semintele de chia hidratate, cealalta lingura de seminte chia uscate, branza degresata si laptele rece pana obtinem un amestec spumos.

Taratele se amesteca intr-un bol separat cu pudra de budinca si praful de copt.

Amestecam ingredientele uscate cu amestecul de galbenusuri si branza pana la omogenizare.

Cu o lingura incorporam apoi spuma de albusuri in restul compozitiei si amestecam usor sa nu iasa aerul din spuma.

Asezam in tava formele de briose din silicon in care punem cate o hartiuta de briosa, apoi punem compozitie in proportie de 3/4 din capacitatea formelor de silicon.

Presaram susan alb si negru pentru decor si dam apoi tava la copt pentru 40 minute la 170 grade.

Facem testul cu scobitoarea, scoatem apoi briosele pe un gratar sa nu ramana umede, le lasam la racorit apoi servim.

Pofta buna!

 

   

   

   

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose Dukan cu branza degresata si seminte de chia" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Conuri umplute cu mere caramelizate

Postat de ctlina

Conuri umplute cu mere caramelizate

Pregăti merele caramelizate: Tăiati 4 mere in cuburi mici. Într-o tigaie mai mare, se toarnă zahărul pudra si cel brun. Incalziti la foc mediu si mestecati. Continuați...

Citeste continuarea

Prajitura cu crema de capsuni si crema de mascarpone cu rodie

Postat de simona72

Prajitura cu crema de capsuni si crema de mascarpone cu rodie

Pentru blat : ouale intregi se mixeaza cu zaharul pana isi tripleaza volumul si devin ca o crema. Se adauga in fir subtire uleiul sau untul topit si racit. Separat, se amesteca faina cu sarea si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.05.2015, 20:54
Din astea nu vreau,ca nu-s bolnava...
la 13.05.2015, 21:08
la 13.05.2015, 21:13
la 13.05.2015, 21:23
Super
la 13.05.2015, 21:37

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking