Briose picante cu branza de vaci

Postat de CookieMonster in Aperitive / Garnituri
18 Mar 2013 | 3331 vizualizari
Briose picante cu branza de vaci

O gustare rapida pentru mame cu bebeloi mici ce nu prea te lasa sa gatesti ;)

Ingrediente

  • 100 g sunca presata
  • 1 ceapa mica
  • 3 oua
  • 150 ml lapte
  • 2 linguri smantana
  • 3 linguri ulei
  • 150 g branza de vaci
  • 200 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 50 g ardei in otet
  • 1 lingura marar uscat
  • sare si boia de ardei iute dupa gust

Mod de preparare

1. Amestecam laptele, smantana, uleiul si ouale unul cate unul.

2. Adaugam faina cernuta si amestecata in prealabil cu praful de copt amestecand incontinuu.

3. Apoi introducem sunca presata, ceapa, ardeiul (taiate marunt - eu am folosit blenderul), branza de vaci, mararul, sare si boia.

4. Cu aceasta compozitie rezultata umplem formele a 12 briose unse bine cu unt si le introducem in cuptorul preincalzit la 170 C si asteptam 30 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose picante cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Muffins picante

Postat de leoflori

Muffins picante

Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Frecam si galbenusurile si peste ele adaugam branza de vaci, untul si omogenizam bine. Se adauga si faina amestecata cu praful de copt,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.03.2013, 22:14
Bine ai venit!
la 18.03.2013, 22:39
bine ai venit!arata tare fain
la 18.03.2013, 22:44
bine ai venit!!interesanta reteta
la 19.03.2013, 07:51
Trebuiesc incercate briosele astea Bune, bunute
la 19.03.2013, 08:50
Va multumesc de primirea calduroasa . Si acum nu ca vreau sa ma laud( caci eu sunt tare modesta uneori), dar sunt bune, pufoase si picante.

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking