Briose pufoase cu Nutella

Postat de MagdaMag in Dulciuri
10 Iun 2012 | 12105 vizualizari
Briose pufoase cu Nutella

Un desert usor,care se pastreaza mai multe zile. Compozitia de mai jos ajunge pentru 12 briose.

Ingrediente

  • 350 g faina
  • 150 g iaurt
  • 2 linguri de lapte
  • 50 ml ulei
  • un praf de copt
  • jumatate sticluta esenta de rom/vanilie (la alegere)
  • 80 g zahar tos
  • un pliculet zahar vanilat
  • tava de briose
  • hartie pergament pentru briose
  • un borcan Nutella
  • o lingurita mica de sare

Mod de preparare

Luati mixerul,bateti ouale,apoi adaugati iaurtul si uleiul.Dupa ce terminati,adaugati zaharul tos si vanilat,sarea,praful de copt si putin cate putin faina.Mixati bine,iar apoi adaugati laptele si esenta.

Pregatiti cuptorul si lasati-l sa se incalzeasca.Luati tava de briose,puneti hartia pergament in fiecare forma,le umpleti cu compozitie pana la jumatatea formei,apoi  puneti cate o lingurita de ciocolata,iar la sfarsit acoperiti din nou cu compozitie (aveti grija sa nu dea pe afara).

Le-am lasat 30 de minute la foc potrivit sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pufoase cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu visine altoite si pepite de ciocolata

Postat de Constelatialeu

Prajitura cu visine altoite si pepite de ciocolata

  Margarina lasata sa se inmoaie la temperatura camerei se freaca cu zaharul pana devine o crema omogena.Se adauga galbenusurile,unul cate unul si se omogenizeaza,apoi faina amestecata cu...

Citeste continuarea

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Postat de Bucataras

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Cum se prepara Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant: Puneți baconul într-o tavă de copt și băgați-l la cuptor, la 200 grade C, până devine crocant. După coacere,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.06.2012, 14:09
la 10.06.2012, 14:37
bune
la 10.06.2012, 15:44
Bun venit!
Bune dulciurelele tale
la 10.06.2012, 15:57
Parca le si simt gustul de pufoase
la 10.06.2012, 16:12
Bine ai venit! ador briosele!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking