Briose pufoase cu visine

Postat de ionela2682 in Dulciuri
19 Feb 2010 | 11185 vizualizari
Briose pufoase cu visine

Ingrediente

  • 5 albusuri,
  • sare ,
  • 6 lg zahar,
  • 6 lg faina,
  • 1 praf de copt,
  • visine din compot (fara samburi)

Mod de preparare

Am batut albusurile spuma cu putina sare dupa care am adaugat una cate una lg de zahar si am mixat in continuare pana la topirea acestuia,dupa care am adaugat faina si praful de copt.

Am uns cu unt si tapetat cu faina formele si am turnat compozitia obtinuta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pufoase cu visine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert briose pufoase cu visine si ciocolata

Postat de mirela0911

Desert briose pufoase cu visine si ciocolata

Se pregateste tava pentru briose cu formele de hartie specifice acestora. Se lasa deoparte. Oul, zaharul, zaharul vanilat si praful desare se mixeaza bine pana ce se topeste tot zaharul. Se...

Citeste continuarea

Cupcakes cu ciocolata si visine din visinata

Postat de Criss

Cupcakes cu ciocolata si visine din visinata

Pentru cupcakes, nimic mai simplu, punem intr-un bol toate ingredientele le batem cu mixerul pana rezulta o compozitie cremoasa si lucioasa. In tava de briose punem cosulete de hartie si in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.02.2010, 13:19
e ok ,dar era bine sa zici cat timp le tii la copt si la ce foc pentru incepatori in rest arata super
la 19.02.2010, 13:30
Foarte bine arata.
la 19.02.2010, 15:32
la 19.02.2010, 21:17
are dreptate Anastasia,sunt si vizitatori incepatori, fiecare amanunt conteaza!ce ''chipuri ''vesele au!
la 20.02.2010, 17:44
pai acum ce sa spun ,difera in functie de cuptor,dar se tin in principiu pana trec testul scobitorii.ce este asta? pana infigi o scobitoare pana la fund iar cand o scoti este perfect curata!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking