Broccoli cu fasole verde la cuptor

Postat de oanapl in Mancare copii
7 Mai 2017 | 7805 vizualizari
Broccoli cu fasole verde la cuptor

Ingrediente

  • 200 g fasole verde
  • 1 broccoli mic
  • 100 g cascaval
  • 5 oua
  • 50 ml smantana
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de ulei + 1 lingura pesmet (pentru tapetat vasul)

Mod de preparare

Desfaci broccoli in buchetele si le fierbi in apa cu sare, timp de 5 minute. Fierbi fasolea spalata, curatata de codite si rupta bucati.

Ungi cu ulei un vas yena si il tapetezi cu pesmet. Bati ouale cu smantana si condimentezi dupa gust, cu sare si piper.

 Amesteci broccoli cu fasolea verde si le pui in vasul yena, apoi adaugi ouale batute cu smantana.

Introduci vasul in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C si il lasi timp de 20-25 de minute. Scoti vasul si presari cascavalul dat pe razatoare si introduci vasul pentru inca 5 minute, in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli cu fasole verde la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Legume la cuptor cu couscous si pulpe de pui

Postat de katty

Legume la cuptor cu couscous si pulpe de pui

In uleiul incins punem la prajit pulpele curatate, spalate si scurse bine. Cand pulpele s-au rumenit pe ambele fete, le scoatem intr-o farfurie. In uleiul incins punem ceapa tocata fin,...

Citeste continuarea

Friptura de iepure la cuptor cu vin

Postat de oanapl

Friptura de iepure la cuptor cu vin

Speli iepurele transat si il condimentezi cu curry, rozmarin, sare, piper. Il asezi in tava si torni ulei de masline peste el si adaugi cateva frunze de dafin si usturoi taiat feliute. Torni vinul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.05.2017, 16:14
la 07.05.2017, 16:21
la 07.05.2017, 16:37
sunt delicioase legumele verzi. Si foarte sanatoase!
la 07.05.2017, 16:44
Imi place!
la 07.05.2017, 17:00

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking