Bruschete

Postat de rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri
29 Iun 2010 | 5101 vizualizari
Bruschete

E un aperitiv simplu si gustos si la indemana zic eu...

Ingrediente

  • 4 felii de paine(de fapt mai bine ar fi o bagheta...asa am zis ca o sa iau bagheta dar ploua asa tare cand am vrut sa fac ca nu am iesit din casa si am facut cu felii de paine)
  • 3 rosii
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • busuioc(nici de asta nu am pus ca nu imi place,in schimb am pus cateva firicele de patrunjel)
  • 3-4 masline

Mod de preparare

Feliile de paine se taie in patru.

acestea se pun intr-o tava si se dau la cuptor pentru 10-15 min cat sa devina aurii.

rosiile se spala si se taie cubulete.

intr-un bol se pun rosiile taiate.

peste se pun 2 linguri ulei de masline,busuiocul tocat marunt(in cazul meu patrunjel),sare si piper dupa gust.

se amesteca usor toate ca sa nu zdrobim prea tare rosiile.

bucatile de paine coapte se scot din cuptor.

luati catelul de usturoi si frecati fiecare felie de paine.

pe fiecare bucatica de paine se pune compozitie de rosie,iar pe deasupra se pun felii subtiri de masline.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

Postat de Bucataras

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

Iata cum se prepara Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa: Tăiați carnea rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri, în funcție de preferințe....

Citeste continuarea

Aperitive festive

Postat de Bucataras

Aperitive festive

Pachetele de primavara Mod de preparare: ·          Se da pe razatoare morcovul; ·...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.06.2010, 12:14
arata tare bine si sant super bune inca nu ai furcu ,o sa revin
la 29.06.2010, 12:15
aici e asa de cald rocsi
la 29.06.2010, 12:17
mai acu zic eu k esti rapida...la noi ploua d eo saptamana si ceva
la 29.06.2010, 12:34
yam, yam...primesc si eu una??
la 29.06.2010, 12:38
nu apar furcile

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking