Bruschete cu ricotta,vinete si rosii

Postat de katty in Aperitive / Garnituri
20 Dec 2014 | 2780 vizualizari
Bruschete cu ricotta,vinete si rosii

Ingrediente

  • 1 paine mediteraneeana cu masline sau bagheta
  • branza ricotta
  • 1 vanata
  • rosii cherry
  • ulei de masline aromat cu busuioc
  • sare
  • piper macinat
  • 1 catel de usturoi

Mod de preparare

Taiem  vanata  in felii subtiri ,presaram  sare   si le lasam la scurs 15 minute .Le tamponam cu servete absorbante , le stropim cu  ulei de masline si piper macinat si le punem pe gratar pe ambele parti pana se inmoaie .
Taiem painea felii pe care le prajim pe gratar .
Zdrobim catelul de usturoi si frecam fellile de paine prajita . 
Ungem feliile cu branza ricotta , asezam felii de vinete , rosii cherry taiate pe jumatate . Stropim cu  putin ulei de masline . Servim bruschetele imediat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu ricotta,vinete si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj

Postat de AdrianUdrea

Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat, apoi se despacheteaza si se folosesc foile cu ou batut cat sunt impachetate, fara a le intinde mai mult. Se ung foile cu ketchup, se presara chimen si...

Citeste continuarea

Tigaie calda cu oua, ardei si cabanos

Postat de rocsi_1612

Tigaie calda cu oua, ardei si cabanos

Cabanosul il taiem bucatele potrivite. Ardeiul rosu il spalam, indepartam cotorul si semintele, il taiem fasii lunguiete. Incingem uleiul intr-o tigaie, punem cabanosul. Il rumenim 1-2...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.12.2014, 23:29
Superbe!
la 21.12.2014, 08:38
la 21.12.2014, 21:55
la 26.12.2014, 18:22

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking