Bruschete cu somon afumat, mozzarella si rosii

Postat de adasev12 in Aperitive / Garnituri
15 Dec 2011 | 11868 vizualizari
Bruschete cu somon afumat, mozzarella si rosii

buna dimineata, dragi bucatarasi! poftiti la micul dejun!

Ingrediente

  • 50 g somon afumat file
  • 50 g mozzarella
  • o rosie
  • 3 felii de paine
  • ulei de masline
  • sare, piper, oregano, patrunjel verde
  • vreo 10 masline negre, fara sambure
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Mozzarella , maslinele si rosia se taie cubulete mici. Somonul se taie fasiute.

Painea se prajeste in tigaie de teflon cu putin ulei de masline, apoi se unge bine ( sau mai putin bine, dupa gust) cu cateii de usturoi.

Rosia, mozzarella, maslinele se amesteca cu o lingura de ulei de masline extravirgin si se adauga sare, piper, oregano uscat si patrujel verde taiat marunt( se cerea busuioc, dar nu am avut). Se amesteca bine si se repartizeaza pe feliile de paine. Deasupra se aseaza fasiutele de somon.

Se papa cu mare pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu somon afumat, mozzarella si rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv gofre cu legume si mozzarella

Postat de Pungasa_Rogue

Aperitiv gofre cu legume si mozzarella

Dovlecelul, morcovul si mazarea se pun intr-o tigaie cu 100 ml ulei, o lingurita de sare si putin piper negru macinat si se calesc, apoi se dau deoparte pentru a se racori. Ouale se mixeaza cu...

Citeste continuarea

Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Postat de rocsi_1612

Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Aluatul: Intr-un bol punem faina cernuta cu sarea. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva complet si o punem peste faina. Incepem sa framantam, turnam apa cate putin, iar cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.12.2011, 10:01
taman bune pentru micul dejun.multumesc!
la 15.12.2011, 10:28
tare bune!
la 15.12.2011, 10:33
Se pare ca am ajuns tocmai la fix.
la 15.12.2011, 10:37
eu vreau doar cu rosii
la 15.12.2011, 10:39
Rocsi sunt lesinata de foame fug sa-mi fac si eu ca am somon afumat , poate cu tofu

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking