Bruschete cu ton, rosii si mozzarella

Postat de adasev12 in Aperitive / Garnituri
18 Feb 2012 | 6955 vizualizari
Bruschete cu ton, rosii si mozzarella

foarte bune si usoare pt micul dejun. poftiti cu mine la masa!!!

Ingrediente

  • 6 felii de paine prajita
  • 1 catel de usturoi
  • 150 g mozzarella
  • 80 g ton  in ulei
  • o rosie  de marime medie
  • oregano
  • sare, piper
  • o lg de ulei de masline, optional
  • busuioc verde( eu nu am avut)

Mod de preparare

feliile de paine prajita se ung bine bine cu usturoi, cu mare grija sa nu se rupa, caci sunt foarte casante.

rosia se taie cubulete, mozzarella de asemenea.

se pun intr-un castron, se adauga tonul cu tot cu ulei, sare, piper dupa gust, oregano uscat si  busuioc.

eu din pacate nu am avut busuioc, dar merge extraordinar, si da bine atat la aspect cat si la gust.

cine doreste poate adauga in plus o lg de ulei dar  de masline, daca se poate extravirgin.

se amesteca totul bine  , dar  usor, si se distribuie pe feliile de paine.

pofta buna!

P.S. apa plata cu lamaie nu cred ca doriti, ( ca eu asa ceva am langa ele), ca nu sunteti la dieta ca mine, asa ca poftiti la bruschete....

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu ton, rosii si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cornuri aperitiv

Postat de mirela0911

Cornuri aperitiv

Intr-un bol se cerne faina. Se face o gropita in mijloc si se pune drojdia zdrobita. Se presara zaharul si apoi cam 100 ml lapte caldut. Se amesteca usor drojdia, apoi se lasa sa se...

Citeste continuarea

Turnulețe din legume și brânză de burduf

Postat de panacris

Turnulețe din  legume și brânză de burduf

Vânata se spală, se taie rondele, se sărează cu sare aromată, se lasă cca. 10 minute, apoi se spală, și se pune la gătit pe grilul încins, uns cu puțin ulei de nucă. După ce...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.02.2012, 11:07
la 18.02.2012, 11:22
Dai si mie ptr un mic dejun intarziat ?
la 18.02.2012, 11:58
mmmmmmmmm interesanta varianta imi plac bruschetele.
la 18.02.2012, 12:04
motan...
onesta, dau cu placere
la 18.02.2012, 12:05
marinicayou....

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking