Bruschete picante cu roşii ulei de masline şi busuioc

Postat de botcrina in Aperitive / Garnituri
13 Iun 2014 | 3692 vizualizari
Bruschete picante cu roşii ulei de masline şi busuioc

Am zis să încerc şi eu faimoasele bruschete cu roşii şi busuioc, doar că am adăugat puţină pastă de ardei iute. A ieşit ceva minunat!

Ingrediente

  • 4 felii de pâine
  • 1 roşie de mărime potrivită
  • câteva frunzuliţe de busuioc proaspăt
  • 1 lingură ulei de măsline extravirgin
  • 1 vf. de cuţit pastă de ardei iute
  • sare, piper după gust

Mod de preparare

Se taie pâinea în formă de triunghi sau orice formă doriţi.

Se aranjează pe o tavă şi se dă la cuptor să se rumenească.

Între timp se taie roşia cubuleţe şi se amestecă cu pasta de ardei iute, busuiocul, sarea şi piperul după gust.

Se scoate pâinea din cuptor şi se stropeşte cu ulei de măsline extravirgin.

Deasupra se aranjează roşia şi se ornează cu frunzuliţe de busuioc.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete picante cu roşii ulei de masline şi busuioc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tarta cu blat de sticksuri Justitiarul Godina

Postat de anuta

Tarta cu blat de sticksuri Justitiarul Godina

1.Se strivesc sticksurile cu un sucitor sau se dau la robot, pana devin fine ca pesmetul. Se pune acest pesmet intr-un castron si se amesteca cu untul topit amestecat cu smantana si oul, pana...

Citeste continuarea

Aperitiv bulete de branza si cartofi

Postat de Pungasa_Rogue

Aperitiv bulete de branza si cartofi

Se curata cartofii, se spala, se taie felii si se pun la fiert intr-un vas cu apa cat sa ii acopere, putina sare si o lingura de ulei. Daca branza este foarte sarata, atunci nu se mai pune sare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.06.2014, 17:32
la 13.06.2014, 17:37
Imi plac
la 13.06.2014, 17:48
Bune , bune !!!
la 13.06.2014, 18:18
la 13.06.2014, 18:40
babi

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking