Ingrediente
Pentru Bruschette avem nevoie de:
- 4 felii de paine (sau atatea cate doriti sa obtineti)
- 1 cățel de usturoi
- Optional: 1 lingura cu ulei de măsline
Pentru compozitie avem nevoie de:
- Un ardei iute
- O lingura de ulei
- Cascaval delaco “Sofia”
- O jumatate de piept de pui
- Condimente dupa gust: sare, chili, piper
- Cate o jumatate de ardei grasi colorati: verde, rosu, portocaliu, galben
Mod de preparare
Rumenim usor feliile de paine, atat cat sa devina aurii. Le frecam cu un catel de usturoi, si apoi le ungem cu ulei de masline. Cat timp se afla la cuptor pregatim compozitia: taiem cubulete pieptul de pui si il punem la prajit cu o lingura de ulei. Adaugam apoi ardeii tocati marunt si condimentam dupa gust. Pe fiecare felie de paine coapta adaugam din compozitie atat cat dorim. Radem cascaval peste si dam la cuptor cam 10 - 15 minute, in functie de aragaz. Dupa ce le-am scos din cuptor am mai adaugat putin cascaval. Servite reci sau calde, sunt la fel de gustoase. Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu pui, cascaval si ardei grasi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (25)
|