Bruschette cu pui, cascaval si ardei grasi

Postat de Dya in Aperitive / Garnituri
24 Aug 2013 | 4219 vizualizari
Bruschette cu pui, cascaval si ardei grasi

Pana astazi nu pot sa spun ca eram o fana, de fapt le-am mai pregatit o singura data si atunci cu salata de vinete (caviar). Insa gatite astfel m-au cucerit definitiv!

Ingrediente

Pentru Bruschette avem nevoie de:

  • 4 felii de paine (sau atatea cate doriti sa obtineti)
  • 1 cățel de usturoi
  • Optional: 1 lingura cu ulei de măsline

Pentru compozitie avem nevoie de:

  • Un ardei iute
  • O lingura de ulei
  • Cascaval delaco “Sofia”
  • O jumatate de piept de pui
  • Condimente dupa gust: sare, chili, piper
  • Cate o jumatate de ardei grasi colorati: verde, rosu, portocaliu, galben

Mod de preparare

Rumenim usor feliile de paine, atat cat sa devina aurii. Le frecam cu un catel de usturoi, si apoi le ungem cu ulei de masline. Cat  timp se afla la cuptor pregatim compozitia: taiem cubulete pieptul de pui si il punem la prajit cu o lingura de ulei. Adaugam apoi ardeii tocati marunt si condimentam dupa gust. Pe fiecare felie de paine coapta adaugam din compozitie atat cat dorim. Radem cascaval peste si dam la cuptor cam 10 - 15 minute, in functie de aragaz. Dupa ce le-am scos din cuptor am mai adaugat putin cascaval. Servite reci sau calde, sunt la fel de gustoase. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu pui, cascaval si ardei grasi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv chec sarat, cu sunca si telemea

Postat de RODIMUR

Aperitiv chec sarat, cu sunca si telemea

Mărarul se alege, se spală și se taie mărunt. Șunca presată se taie cubulețe, iar telemeaua se rade pe răzătoarea mare. Cașcavalul se rade pe răzătoarea fină. Se bat bine...

Citeste continuarea

Aperitiv tartine cu salata de oua

Postat de Oana

Aperitiv tartine cu salata de oua

Taie ouale fierte pe jumatate si amesteca galbenusurile cu untul moale pana obtii o pasta. Adauga apoi telemeaua data pe razatoarea cu ochiuri fine, albusurile de ou taiate cubulete, ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.08.2013, 15:31
la 24.08.2013, 15:31
Mmm, ce gust bun o avea. Merită încercat.
la 24.08.2013, 15:32
Cris
la 24.08.2013, 15:32
PS: Am mai adaugat un tips la supa, redferitor la galuste
la 24.08.2013, 15:33

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking