Ingrediente
- friptura ramasa
- 1/2 pachet de paste Bucatini
- ciuperci fripte la gratar
- 75 g branza Camembert
- 2 linguri pasta tomate
- 3 linguri de smantana
- 3 linguri ulei
- 100 g cascaval afumat
- apa
- sare
- condimente in functie de preferinte
Mod de preparare
Taiem friptura feliute subtiri (eu am avut pastrama de oaie si carne de porc), ciupercile la fel si le punem la calit in ulei, peste care vom adauga o ceasca de apa. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba si sa scada apa.
Intre timp pregatim pastele conform instructiunilor de pe pachet.
Cand a scazut apa la friptura. adaugam branza camembert, smantana si pasta de tomate. Lasam sa fiarba 5-10 minute si punem si condimentele. Adaugam pastele, peste care vom pune cascavalul razuit. Amestecam bine si lasam 5 minute sa se intrepatrunda aromele.
Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatini cu friptura ramasa si sos cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
|