Budinca cu brocoli , telemea si kaizer

Postat de medioto59 in Aperitive / Garnituri
10 Iun 2010 | 7471 vizualizari
Budinca cu brocoli , telemea si kaizer

Ingrediente

  • .450 g brocoli
  • .150g telemea
  • .150 g kaizer
  • .unt cat o nuca
  • .2 oua
  • .150 g smantana
  • .un pahar cu lapte
  • .o legatura marar
  • .o rosie
  • .cateva fire de ceapa verde
  • .sare,piper

Mod de preparare

Se pun buchetelele de brocoli intr-un vas cu apa si sare si se dau in cateva clocote.Se scot apoi cu ajutorul unei palete si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.

Se unge un vas cu unt si se pun pe rand:un strat de brocolli, un strat de telemea rasa si un strat de kaizer taiat feliute.

Separat se face urmatorul amestec:se bat bine ouale, se amesteca cu smantana, se adauga laptele si apoi mararul taiat marunt.Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine.Acest amestec se toarna  peste brocoli .Deasupra se pun cateva rondele de rosii si cateva fire de ceapa verde. Se da la cuptor si se lasa sa se rumeneasca.

Se poate servi atat calda cat si rece .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu brocoli , telemea si kaizer" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rosii umplute cu ton si sardine, in stil mediteranean

Postat de rocsi_1612

Rosii umplute cu ton si sardine, in stil mediteranean

Spalam rosiile, le taiem un capac. Cu ajutorul unei lingurite, scoatem pulpa de rosie, pe care o punem intr-un bol, iar rosiile scobite le punem cu gura in jos, pe un tocator, sa se scurga putin....

Citeste continuarea

Ruladă din carne tocată a la Panacris

Postat de panacris

Ruladă din  carne tocată a la Panacris

Carnea tocată, se amestecă cu oul de rață, pesmet 2-3 linguri, usturoiul presat, sarea, piperul măcinat, boiaua de ardei și ceapa tocată mărunt, frământându-se energic,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.06.2010, 22:13
Pentru Ela scoatem din compozitie mararul.................
la 10.06.2010, 23:43
ok madi si il pui la sotu in plus ca ele e cu mararu 5 furcu
la 10.06.2010, 23:52
Nu mai este nimeni la ora asta?Papam noi tot.Vin si cu furculitele,dar o sa-i pastram si Elei.
la 11.06.2010, 07:22
MMM foarte buna combinatia
Ela unde esti?
la 11.06.2010, 07:31
de acord Nadina................

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking