Budinca cu cozonac ramas de la Paste

Postat de AlexTeacher in Dulciuri
4 Mai 2016 | 3597 vizualizari
Budinca cu cozonac ramas de la Paste

Cateva idei pentru "dupa Paste" :)))

Ingrediente

    • Cozonac uscat – 1 buc
    • Lapte condensat (pentru prajituri) – 200 ml
    • Smantana de gatit – 250 ml
    • Scortisoara macinata – 1 lingurita
    • Coaja de lamaie rasa – 1 lingurita
    • Esenta de vanilie – 1 lingurita
    • Stafide – 100 g
    • Unt topit – 70 g
    • Oua – 4 buc

Mod de preparare

  • Rupe cozonacul bucati si pune-l intr-o tava adanca;

  • Intercaleaza si stafidele printre el;

  • Bate ouale cu mixerul si adauga untul topit, smantana, laptele condensat, esenta de vanilie si coaja de lamaie;

  • Pune compozitia peste cozonacul din tava, apasand usor cu o lingura;

  • Introdu tava in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade;

  • Infige o scobitoare in centru dupa cca 25-30 min si daca este curata inseamna ca este gatita;

  • Serveste cu inghetata si topping de vanilie sau caramel;

    Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu cozonac ramas de la Paste" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Nuci umplute cu cremă de cacao și nucă

Postat de panacris

Nuci umplute cu cremă de cacao și nucă

Ouăle se mixează cu unnpraf de sare și zahărul tos, până ce se topește zahărul. Apoi se adaugă uleiul, laptele șia moniacul stins, rând pe rând. Făina se adaugă...

Citeste continuarea

Prajitura din albusuri cu zmeura

Postat de panacris

Prajitura din albusuri cu zmeura

Albușurile, atenție!!!, aduse la temperatura camerei se bat energic cu un praf de sare și o lingură de oțet aromatizat. După ce s-au albit și umflat se adaugă îndulcitorul sau...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2016, 17:40
foarte buna ideea
la 04.05.2016, 17:43
Ce frumoasa prezentare
la 04.05.2016, 18:54
bun bun
la 04.05.2016, 19:06
ce bine arata
la 04.05.2016, 20:44

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking