Budinca de cartofi, bacon si mozzarella

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
11 Apr 2014 | 13047 vizualizari

Am pregatit budinca de cartofi pentru o masa de seara. Pentru a mai reduce putin din timpul de preparare, am fiert intai rondelele de cartofi si abia pe urma am pus budinca la cuptor.

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 11.04.2014, 22:10
ce buuuun
la 14.04.2014, 15:48
grozav! si eu m-am obisnuit sa trec un pic cartofii la aburi, inainte. super bun!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking