Budinca de cartofi, bacon si mozzarella
Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri 11 Apr 2014 | 13086 vizualizari
Am pregatit budinca de cartofi pentru o masa de seara. Pentru a mai reduce putin din timpul de preparare, am fiert intai rondelele de cartofi si abia pe urma am pus budinca la cuptor.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (17)
la 11.04.2014, 09:31
bine arata
la 11.04.2014, 09:33
este buna recomandarea cu fiertul partial in prealabil. am preparat cartofi gratinati alaltaieri si n-am avut in casa decat rosii. m-am umplut de nervi ca nu se mai faceau. trebuia sa le pun in prima faza capacul macar, sa se patrunda si apoi sa-i rumenesc.
de aceea eu, mai bine plictisesc cu tot felul de explicatii. cine vrea le citeste, cine nu are timp poate sa le omita. ar fi trebuit sa stiu din experienta dar eu daca prepar pt prima oara ceva, ma cam iau dupa reteta preluata. la unele indraznesc sa schimb dar alaltaieri ma grabeam rau
la 11.04.2014, 09:36
Foarte buna!
la 11.04.2014, 09:51
hhhmmmmm... delicioasa si arata super !!!
la 11.04.2014, 10:02
ce bine arata yamii
la 11.04.2014, 10:05
Foarte buna !
la 11.04.2014, 10:17
arata bestial !
la 11.04.2014, 10:35
Super super!
la 11.04.2014, 10:39
Ce bunatate!
la 11.04.2014, 11:23
Sefu,n-ai treba.Parca aranjai niste sticle cu vin...
la 11.04.2014, 11:38
la 11.04.2014, 12:59
Cam bun!
la 11.04.2014, 13:12
ei na...asa ceva ...si eu mor de foame la munca Superrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!
COMENTEAZA