Budinca de cartofi, bacon si mozzarella

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
11 Apr 2014 | 13086 vizualizari

Am pregatit budinca de cartofi pentru o masa de seara. Pentru a mai reduce putin din timpul de preparare, am fiert intai rondelele de cartofi si abia pe urma am pus budinca la cuptor.

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 11.04.2014, 09:25
la 11.04.2014, 09:31
bine arata
la 11.04.2014, 09:33
este buna recomandarea cu fiertul partial in prealabil. am preparat cartofi gratinati alaltaieri si n-am avut in casa decat rosii. m-am umplut de nervi ca nu se mai faceau. trebuia sa le pun in prima faza capacul macar, sa se patrunda si apoi sa-i rumenesc.

de aceea eu, mai bine plictisesc cu tot felul de explicatii. cine vrea le citeste, cine nu are timp poate sa le omita. ar fi trebuit sa stiu din experienta dar eu daca prepar pt prima oara ceva, ma cam iau dupa reteta preluata. la unele indraznesc sa schimb dar alaltaieri ma grabeam rau
la 11.04.2014, 09:36
Foarte buna!
la 11.04.2014, 09:51
hhhmmmmm... delicioasa si arata super !!!
la 11.04.2014, 10:02
ce bine arata yamii
la 11.04.2014, 10:05
Foarte buna !
la 11.04.2014, 10:17
arata bestial !
la 11.04.2014, 10:35
Super super!
la 11.04.2014, 10:39
Ce bunatate!
la 11.04.2014, 10:54
la 11.04.2014, 11:23
Sefu,n-ai treba.Parca aranjai niste sticle cu vin...
la 11.04.2014, 11:38
la 11.04.2014, 12:59
Cam bun!
la 11.04.2014, 13:12
ei na...asa ceva ...si eu mor de foame la munca Superrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking