Budinca de cartofi cu ficat de pui
Postat de merisor67 in Ficat 21 Aug 2013 | 5973 vizualizari
Puteam sa fac separat un piure de cartofi si niste ficat de pui cu sos, dar am ales aceasta varianta pentru a imbina toate ingredientele la cuptor unde mi se pare ca se obtine un gust aparte.
Multumesc, Madi Marin, pentru ideea de a fierbe ficatul de pui inainte de a-l introduce la cuptor!!!!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (31)
la 21.08.2013, 11:47
Super idee ... Meri , rosiile vor fi supuse si ele efectului termic , sau se vor adauga dupa oprirea focului ?
Place si as dori s-o testez si eu ...
la 21.08.2013, 11:55
mama mia, ce gustos , interesanta ideea cu piureul
la 21.08.2013, 11:55
Diana, le-am lasat 10-15 minute la cuptor, s-au inmuiat putin, astfel incat se decojesc atunci cand sunt servite
la 21.08.2013, 12:22
Ma omori tu!!! Vin la masa!?
la 21.08.2013, 12:37
super bunaaaaaaaaa
la 21.08.2013, 15:32
buna buna
la 21.08.2013, 15:51
cred ca a iesit tare buna!
la 21.08.2013, 16:21
Cred ca este tare bun
la 21.08.2013, 18:27
buna combinatie
la 22.08.2013, 09:33
ce faina-i si asta
la 25.08.2013, 12:40
Arata super
la 06.09.2013, 21:30
Am pregatit azi budinca si ne-a placut foarte mult. Este o combinatie interesanta de arome. Foarte buna!!!!
COMENTEAZA