Budincă de croissante cu fructe de pădure

Postat de Bucataras in Dulciuri
20 Iun 2024 | 646 vizualizari
Budincă de croissante cu fructe de pădure

Andra Mihail a pregătit astăzi un desert foarte rapid și gustos: Budincă de croissante cu fructe de pădure. Este un desert în care poți folosi croissantele rămase, întărite și le poți transforma într-o bunătate de budincă dulce-acrișoară. Pentru această Budincă de croissante cu fructe de pădure, ai nevoie de câteva ingrediente: croissante, ouă, smântână lichidă, zahăr și fructe de pădure.

Ingrediente

  • Ingrediente Budincă de croissante cu fructe de pădure
  • 2 croissante cu unt
  • 200 gr fructe de pădure
  • 50 gr zahăr pudră
  • 2 ouă
  • 200 ml smântână lichidă
  • esență de vanilie
  • un praf de sare

Mod de preparare

Cum se prepara Budinca de croissante cu fructe de pădure:

Feliază croissantele, apoi așază-le într-o tavă termorezistentă.

Amestecă bine ouăle, adaugă un praf de sare și zahărul pudră. Adaugă smântana lichidă și mixează bine până se omogenizează compoziția, apoi toarn-o ușor peste croissante. Presează ușor ca să se îmbrace în lichid.

Coace budinca de croissante la cuptor, pentru 10-15 minute, la 170 grade C, apoi scoate-o și adaugă fructele. Coace budinca încă 10 minute, apoi scoate-o și las-o la temperat. După ce s-a răcit puțin, pudreaz-o cu puțin zahăr și servește-o. Este foarte gustoasă.

Încearcă și rețeta de Budincă de cozonac cu afine și căpșuni, un desert savuros sau rețeta de Budinca de tapioca, foarte gustoasă.

Îți recomandăm și rețeta de Budincă de caramel, absolut delicioasă.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budincă de croissante cu fructe de pădure" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Cheesecake cu mousse de ciocolata (fara coacere)

Postat de ela

Cheesecake cu mousse de ciocolata (fara coacere)

Topim untul cateva secunde in cuptorul cu microunde. Rupem biscuitii si ii dam prin robotul de bucatarie. Turnam untul topit peste biscuitii macinati si amestecam bine. Punem intr-o forma de tort...

Citeste continuarea

Desert paleuri cu ciocolata

Postat de madi_marin

Desert paleuri cu ciocolata

Se mixează spumă untul cu zahărul.  Se adaugă pe rând ouăle şi vanilia, iar la sfărşit se încorporează făina cernută cu praful de copt şi sarea.  Rezultă...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.06.2024, 12:06
la 20.06.2024, 12:14
la 21.06.2024, 15:05
la 22.06.2024, 15:45
la 22.06.2024, 21:57

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking