Ingrediente
- 3 dovlecei
- 24 oua de prepelita
- 70 g faina
- 1 praf de copt
- 100 ml lapte
- 20 g unt
- 200 g cascaval ras
- piper, dupa gust
- sare, dupa gust
- 50 g pesmet
- 1 lingura de ulei
Mod de preparare
Dovleceii se spala, se taie capetele, apoi se feliaza. In tava se pune uleiul si se presara pesmet. Se asaza feliile de dovlecei.
Se amesteca ouale, faina, untul topit, laptele, sarea, praful de copt si usturoiul cu piper. Se toarna compozitia peste feliile de dovlecei.
Deasupra se presara cascavalul ras.
Se da tava la cuptor, cam o ora la foc mediu.
Se serveste calda sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecei cu oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|