Budinca de macaroane cu carne de vita

Postat de rivka in Vita
7 Iul 2010 | 26344 vizualizari
Budinca de macaroane cu carne de vita

Ingrediente

  • 1 punga macaroane
  • 1 cutie de 250 grame branza
  • 5 oua
  • 500 grame carne tocata de vita
  • 2 cepe mari
  • 1 catel usturoi
  • condimente
  • patrunjel uscat(am pus eu)
  • 1 borcan sos pt paste
  • sos de rosii (2 cutiute)
  • unt
  • 2 lg sos de soia
  • putin lapte

Mod de preparare

Se fierb pastele dupa indicatiile de pe ambalaj.

Ceapa se prajeste putin in ulei de masline impreuna cu usturoiul, se adauga carnea tocata, sosul de soia, condimentele dupa gust, se lasa carnea la prajit amestecandu-se din cand in cand, cand e facuta se adauga sosul pt spaghete, eventual si putina apa, se lasa sa dea cateva clocote.

Cand e gata se amesteca cu pastele.

Separat se amesteca branza cu ouale, se bate bine cu furculita, se aduga putin lapte, 2 conserve pasta de rosii, patrunjel uscat.

Pastele cu carnea se pun in tava de cuptor, deasupra se toarna compozitia de oua cu branza, pe alocuri se pun cateva felii subtiri de unt, se decoreaza cu patrunjel si se da la cuptorul incalzit inainte la cca 120 grade cca 40 minute.

Se serrveste calda, simpla cu ketchup sau salata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (57)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Friptura de vita cu ghebe la cuptor

Postat de rocsi_1612

Friptura de vita cu ghebe la cuptor

Spalati carnea, o stregeti cu niste servetele si o taiati felii mai groase. O presarati cu sare, piper, boia dulce si ierburi aromatice, pe ambele parti si masati putin. Morcovul il curatati, il...

Citeste continuarea

Escalop de vitel cu ciuperci

Postat de mihaelar63

Escalop de vitel cu ciuperci

Carnea de vitel se feliaza. Subtiati feliile de carne cu ajutorul unui batator de snitele. Condimentati carnea cu sare si piper. Puneti sa se incinga intr-o tigaie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.07.2010, 13:57
bomba calorica da
la 07.07.2010, 14:14
o fi bomba calorica dar e delicioasa...si o data la cateva luni ,o bucatica mica,nu ne ingrasa
la 07.07.2010, 14:38
ce bine arata...... dimineata ma intrebam pe unde mai umbli...
la 07.07.2010, 15:05
multumesc!

ela imi intru eu iar in "campul muncii" merci tu cum te mai simti?

rocsi daca tot am facut-o eu spun sa ne punem o felie mare nu mica ca trebuie si asta terminata.
la 07.07.2010, 15:18

Vezi toate comentariile (57)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking