Budinca de melcisori cu branza de vaci si merisoare

Postat de ladydi in Dulciuri
26 Feb 2017 | 2594 vizualizari
Budinca de melcisori cu branza de vaci si merisoare

Ingrediente

  • 750 g branza de vaci
  • 1 punga melcisori
  • 3 oua
  • coaja de portocala
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri chia
  • 75 g merisoare

Mod de preparare

Fierbem melcisorii, conform instructiunilor de pe pachet, apoi ii trecem printr-un jet de apa rece si ii lasam la scurs. Punem merisoarele in apa calduta, cu esenta de rom, pentru cel putin 15 minute, apoi le lasam si pe acestea sa se scurga. Intr-un castron, punem branza de vaci, adaugam zaharul si zaharul vanilat si amestecam bine, apoi adaugam 2 oua batute bine si coaja de portocala. Punem si merisoarele si semintele de chia si omogenizam compozitia. Adaugam si melcisorii scursi si amestecam. Ungem un vas de yena cu putin ulei si turnam compozitia. Deasupra punem cel de-al treilea ou batut si dam la cuptor, pentru circa 30 de minute. Dupa ce se raceste, putem taia budinca, pudram cu scortisoara si zahar pudra. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de melcisori cu branza de vaci si merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tort Eva (cu zmeura, portocala si ciocolata)

Postat de Dya

Tort Eva (cu zmeura, portocala si ciocolata)

 Pentru blat procedam astfel:  Se mixeaza ouale impreuna cu zaharul pana ce se obtine o compozitie cremoasa.  Se incorporeaza apoi, rand pe rand, uleiul, laptele si faina...

Citeste continuarea

Jeleu cu zmeura

Postat de ianculubita

Jeleu cu zmeura

Intr-un bol acoperim zmeura cu vin si lasam 1h dupa care strecuram, punem vinul intr-un vas pe foc impreuna cu zahar si batonul de vanilie taiat pe lung. Dupa ce s-a topit zaharul fara sa fiarba,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.02.2017, 20:07
Imi place foarte mult aceasta budinca!
la 26.02.2017, 20:07
la 26.02.2017, 20:13
foarte gustoasa
la 26.02.2017, 20:19
Delicioasă!
la 26.02.2017, 20:22
Arata delicios!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking