Budinca de melcisori cu branza de vaci si merisoare

Postat de ladydi in Dulciuri
26 Feb 2017 | 2627 vizualizari
Budinca de melcisori cu branza de vaci si merisoare

Ingrediente

  • 750 g branza de vaci
  • 1 punga melcisori
  • 3 oua
  • coaja de portocala
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri chia
  • 75 g merisoare

Mod de preparare

Fierbem melcisorii, conform instructiunilor de pe pachet, apoi ii trecem printr-un jet de apa rece si ii lasam la scurs. Punem merisoarele in apa calduta, cu esenta de rom, pentru cel putin 15 minute, apoi le lasam si pe acestea sa se scurga. Intr-un castron, punem branza de vaci, adaugam zaharul si zaharul vanilat si amestecam bine, apoi adaugam 2 oua batute bine si coaja de portocala. Punem si merisoarele si semintele de chia si omogenizam compozitia. Adaugam si melcisorii scursi si amestecam. Ungem un vas de yena cu putin ulei si turnam compozitia. Deasupra punem cel de-al treilea ou batut si dam la cuptor, pentru circa 30 de minute. Dupa ce se raceste, putem taia budinca, pudram cu scortisoara si zahar pudra. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de melcisori cu branza de vaci si merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cornuri fragede cu mere (de post)

Postat de rocsi_1612

Cornuri fragede cu mere (de post)

Mai intai pregatim umplutura: Spalam merele, le decojim si le dam pe razatoarea mare. Intr-o cratita punem uleiul, merele stoarse de suc (iar sucul il bem noi ca doar este sanatos), zaharul...

Citeste continuarea

Negresa cu mascarpone si ciocolata

Postat de Moni_alex

Negresa cu mascarpone si ciocolata

Pentru blat: Topim 250 g unt si 100 g ciocolata intr-un vas pe baie de aburi apoi punem compozitia in vasul de la mixer.Se amesteca cu zaharul si cacaua, mixam bine pana se dizolva zaharul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.02.2017, 20:07
Imi place foarte mult aceasta budinca!
la 26.02.2017, 20:07
la 26.02.2017, 20:13
foarte gustoasa
la 26.02.2017, 20:19
Delicioasă!
la 26.02.2017, 20:22
Arata delicios!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking