Ingrediente
- 1 l lapte de vaca (sau vegetal)
- 200 ml smantana lichida
- 80 gr indulcitor natural din stevie (sau zahar)
- 1 praf sare
- 200 gr orez cu bob mare
- 200 gr capsuni de gradina
Mod de preparare
In vasul interior al Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, se toarna laptele rece, smantana lichida, un praf de sare. Se adauga indulcitorul, apoi orezul spalat.
Se acopera cu capacul, acesta blocandu-se in pozitia inchis, apoi se inchide supapa de aburi.
Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune se conecteaza la o sursa de curent.
Din meniu, se selecteaza functia Rice/Risotto si timpul de 20 min, cu presiune Low.
Se apasa tasta START/STOP, iar aparatul va incepe sa se incalzeasca.
Dupa terminarea programului, se opreste apafatul si se elibereaza supapa de aburi. Dupa ce s-a eliberat aburul, se desface capacul aparatului.
Budinca se portioneaza in cupe de ceramica si se decoreaza cu capsuni proaspete.
Se tine la rece pana in momentul serivirii, dar pofticiosii o pot savura si calda. Este la fel de buna!
Sa va fie de folos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de orez cu capsuni la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|