Ingrediente
- 200 gr fulgi de ovaz (integral)
- un praf de sare
- 650 ml lapte de migdale si nuca de cocos
- 30 gr fulgi mari de nuca de cocos
- 2-3 lg miere de albine
- fructe proaspete
Mod de preparare
In vasul interior al Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, se toarna laptele rece, se adauga un praf de sare. Se adauga fulgii de ovaz si fulgii de nuca de cocos.
Se acopera cu capacul, acesta blocandu-se in pozitia inchis, apoi se inchide supapa de aburi.
Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune se conecteaza la o sursa de curent.
Din meniu, se selecteaza functia Rice/Risotto si timpul de 5 min, cu presiune Low.
Se apasa tasta START/STOP, iar aparatul va incepe sa se incalzeasca, apoi va gati conform programului selectat.
Dupa terminarea programului, se deconecteaza aparatul de la curent si se asteapta sa se degaje aburul in mod natural.
Dupa 15-20 minute, cu ajutorul unui cleste de bucatarie, se deschide supapa de aburi, aceasta eliberand ce a mai ramas din aburul adunat in timpul gatirii.
Budinca se portioneaza in vase de ceramica, se garniseste cu miere si fructe proaspete.
Se poate consuma si calda si rece.
Sa va fie de folos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de ovaz cu lapte de cocos la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|