Ingrediente
- 500 g paste
- 1 borcan zacusca picanta de dovlecei
- 1 borcan salata de legume coapte
- 100 g kaizer de casa afumat
- 100 g pastrama de pui de casa
- 150 g branza afumata de capra
- 2 oua
- 2 linguri de iaurt
- oregano
Mod de preparare
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet. Cat timp fierb pastele, pregatim ingredientele: tocam cubulete mezelurile, radem branza si amestecam zacusca (reteta de zacusca o gasiti aici: http://www.bucataras.ro/retete/zacusca-de-dovlecei-79760.html) cu salata de legume coapte (reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/salata-de-legume-coapte-80061.html). Dupa ce au fiert pastele, le trecem prin jet de apa rece, le scurgem, apoi punem intr-un vas de yena (sau o tava), uns cu putin ulei un strat de paste pe care il combinam cu amestecul de zacusca si salata. Peste paste, punem cubuletele de mezeluri si apoi restul de paste amestecat cu zacusca si salata de legume. Batem cele 2 oua cu iaurtul si le amestecam cu branza rasa. Punem amestecul de oua si branza peste paste, presaram oregano si dam la cuptor pentru circa 20 de minute. Noi am servit cu nelipsitul ketchup cu mere. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu legume coapte si mezeluri de casa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|