Budinca de paste in vas Zepter

Postat de camelia75 in Fusilli
14 Iul 2013 | 6357 vizualizari
Budinca de paste in vas Zepter

O reteta foarte simpla,dar extrem de gustoasa care imi aduce aminte de copilarie...De cate ori ceream mamei ceva dulce, ne facea aceasta budinca de paste cu branza dulce sau sarata si cu ce arome gasea in acel moment prin camara.Imi placea s-o servesc calda si la fel ca cei mici ai mei,cu zahar presarat deasupra. Azi am facut budinca in vasul Zepter si vreau sa va spun ca iese la fel de gustoasa,in plus scapati de caldura emanata de cuptor.

Ingrediente

  • 500 gr paste fussili
  • 300 gr branza dulce de vaci(sau telemea)
  • 4 linguri de smantana(optional)
  • 1-2 plicuri zahar vanilat
  • stafide(eu nu am pus pentru ca piticilor nu le plac)
  • 1/2 lingurita coaja de lamaie rasa
  • 3 oua mari
  • unt

Mod de preparare

1.Fierbeti pastele conform instructiunilor dupa ambalaj,apoi le treceti prin jet de apa rece.Puneti-le la scurs.

2.Bateti ouale,apoi adaugati branza,smantana,zaharul vanilat,zaharul vanilat,coaja de lamaie si stafidele.

3.Tapetati Vasul Zepter cu hartie pentru copt unsa cu putin unt,apoi puneti pastele si compozitia cu branza amestecand usor.

4.Puneti capacul si lasati la foc mic pana ce acul termocontrol ajunge in zona verde,apoi OPRITI focul si mai lasati ~ 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Paste cu legume la cuptor

Postat de caroline

Paste cu legume la cuptor

Spalam legumele.Morcovul il curatam si il taiem in doua pe lung apoi felii subtiri.Tijele de telina le taiem rondele.Usturoiul il curatam de coaja.Ardeiul gras il taiem in doua pe lung,eliminam...

Citeste continuarea

Fusili cu sos de carne

Postat de mihaelar63

Fusili cu sos de carne

 Legumele se curata si se maruntesc cu ajutorul robotului . Chorizo se taie rondele si se prajeste in uleiul de masline ca sa imprumute acestuia aroma si gustul . Cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.07.2013, 15:45
Ador genul asta de budinca!
la 14.07.2013, 15:47
delicioasa
la 14.07.2013, 15:47
Super! N-am facut de multa vreme. E preferata sotului.
la 14.07.2013, 15:56
Perfecta budincuta!
la 14.07.2013, 16:02
Multumesc mult Bya,Patricia si Corina!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking