Prima data am pregatit jeleul de capşune.
Gelatina am hidratat-o cu putina apa rece.
Capsunele le-am amestecat cu Green Sugar,am lasat pâna s-a format putin sirop,le-am pus pe foc sa dea un clocot,apoi le-am pasat cu blenderul.
Am incalzit iar amestecul si am pus gelatina.
Am amestecat pâna ce aceasta s-a topit.
Am jeleu în câteva cupe,restul l-am lasat deoparte si am pregatit budinca.
Am pus perlele de tapioca în apa rece si le-am spalat.
Le-am scurs apoi le-am pus iar la hidratat în apa rece ,pentru o ora.
La o „masura” de tapioca,am pus trei masuri de apa.
Dupa o ora,am pus vasul pe foc si am fiert,amestecând cu o paleta ca sa nu se lege de fundul cratitei dar cu grija ca sa nu spargem perlutele de tapioca.
Am pus putina sare.
Dupa ce a început sa fiarba,am lasat cam 5 minute si am luat de pe foc.
Compozitia va deveni gelatinoasa, foarte vâscoasa si va creste foarte mult în volum.
Am pus compozitia într-o sita deasa (eu am avut doar o sita mica,deci a durat ceva mai mult),am lasat sa curga apa rece pâna când în sita au ramas doar perluţele si am îndepartat acea gelatina.
In alt vas am pus laptele de cocos împreuna cu Green Sugar si vanilia,apoi am pus tapioca si am amestecat.
Am pus iarasi vasul pe foc si am lasat iarasi sa fiarba,de data aceasta pâna când perluţele s-au conturat frumos si au devenit translucide.
Asta înseamna ca sunt fierte.
In tot acest timp am amestecat cu paleta.
Am lasat budinca sa se racoreasca,apoi am pus-o în cupe peste jeleul de căpşuni.
Am mai pus deasupra jeleul ramas.
Am lasat la frigider câteva ore sa se raceasca foarte bine.
S-aveţi poftă !!!