Budinca la pahar cu jeleu de visine si Joya Natur

Postat de Constelatialeu in Mancaruri de post
11 Apr 2013 | 3778 vizualizari
Budinca la pahar cu jeleu de visine si Joya Natur

Pentru ca mi-a ramas lapte de soia de la alta prajitura,am zis sa incerc o budincuta la pahar...

Ingrediente

  • 500 ml lapte de soia Joya ( n-am gasit de vanilie si am folosit natur calciu)
  • 1 plic praf de budinca vanilie Dr.Oetker
  • 80 g zahar
  • Jeleu
  • 150 g visine
  • 50 g zahar
  • 1 lingura plina cu varf de amidon
  • 100 ml apa
  • Glazura de ciocolata neagra de la Dr.oetker

Mod de preparare

Jeleul:

Am taiat visinele mai mici,am adaugat apa,zahar si le-am pus la fiert cca 15 min,apoi am adaugat amidoul,amestecan continuu sa nu faca cocoloase si am mai lasat sa fiarba 5-6 min.

Budinca:

Praful de budinca,zaharul si laptele de soia pe baie de abur pana se ingroasa.

Turnat in pahare cat e cald,alternand jeleul cu budinca,deasupra  visina si glazura de ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca la pahar cu jeleu de visine si Joya Natur" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tabouleh a la Panacris

Postat de panacris

Tabouleh a la Panacris

Într-un vas se pun cerealele, apoi se adaugă cca. 125 ml apă rece, apoi se pun la fiert și se lasă cca. 5 minute după ce clocotesc. Apoi se strecoară și se lasă la răcorit. Ceapa...

Citeste continuarea

Placinte cu varza calita, de post

Postat de rocsi_1612

Placinte cu varza calita, de post

Incepeti cu  umplutura  daca vreti sa desarati varza, eu asa am facut. Varza o puneti la desarat in apa si schimbati apa din cand in cand, pana este la gust asa cum doriti. O stoarceti...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.04.2013, 12:16
Cred că are un gust... fooarte bun!
la 11.04.2013, 12:18
la 11.04.2013, 12:20
la cum arata clar trebuie sa fie si buna
la 11.04.2013, 12:25
Am sosit la desert ca e si de post si pot servi
la 11.04.2013, 12:30
Extraordinara Leoaica Un pahar este al meu

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking