Budinca Roxana

Postat de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri
5 Mai 2016 | 2789 vizualizari
Budinca Roxana

Sunt sigura ca fiecare a ramas cu resturi de la masa de Pasti. M-am ales si eu si m-am hotarat sa fac ceva cu ele pentru ca erau bune si era pacat sa le arunc.

Ingrediente

  • 6 snitele de porc
  • 6 oua rosi
  • 6 felii de paine cu coaja
  • 3 rosii
  • 2 fire de ceapa verde
  • 200 gr cascaval Delaco
  • 100 gr de unt
  • 200 gr smantana
  • 3 oua crude

Mod de preparare

       Toate ingredientele le-am taiat cubulete. Ouale le-am curatat de coaja si le-am taiat cubulete. Am amestecat toate ingredientele intr-un castron.

       Intr-un vas de yena am asezat bucatele rupte din feliile de paine. Deasupra am pus ingredientele taiate si am adaugat bucatele de unt din loc in loc. Am das vasul la cuptor la temperatura de 200 grade pentru 20 de minute.

       Cele 3 oua crude le-am batut bine cu sare si piper si am adaugat smantana. Dupa ce am omogenizat bine am turnat compozitia in vasul de yena si am mai lasat 10 minute la cuptor. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Roxana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Rosti

Postat de Corina33

Rosti

Se curata cartofii si se dau pe razatoare mare. Se sparg ouale si se amesteca bine. Se condimenteaza cu sare si piper. Optional puteti adauga ceapa verde taiata rondele. Se incinge uleiul...

Citeste continuarea

Branza feta coapta

Postat de Oana

Branza feta coapta

Puneti feliile de branza feta pe cate o foaie de copt (mototolita usor inainte). Taiati legumele rondele si asezati-le deasupra. Stropiti cu ulei de masline si presarati oregano. Strangeti bine...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.05.2016, 11:38
Bunaaaa!!!! Super idee
la 05.05.2016, 11:50
buna buna
la 05.05.2016, 11:52
multumesc
la 05.05.2016, 15:09
buna, buna!
la 05.05.2016, 15:09
hmm, buna!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking