Budinca Roxana

Postat de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri
5 Mai 2016 | 2800 vizualizari
Budinca Roxana

Sunt sigura ca fiecare a ramas cu resturi de la masa de Pasti. M-am ales si eu si m-am hotarat sa fac ceva cu ele pentru ca erau bune si era pacat sa le arunc.

Ingrediente

  • 6 snitele de porc
  • 6 oua rosi
  • 6 felii de paine cu coaja
  • 3 rosii
  • 2 fire de ceapa verde
  • 200 gr cascaval Delaco
  • 100 gr de unt
  • 200 gr smantana
  • 3 oua crude

Mod de preparare

       Toate ingredientele le-am taiat cubulete. Ouale le-am curatat de coaja si le-am taiat cubulete. Am amestecat toate ingredientele intr-un castron.

       Intr-un vas de yena am asezat bucatele rupte din feliile de paine. Deasupra am pus ingredientele taiate si am adaugat bucatele de unt din loc in loc. Am das vasul la cuptor la temperatura de 200 grade pentru 20 de minute.

       Cele 3 oua crude le-am batut bine cu sare si piper si am adaugat smantana. Dupa ce am omogenizat bine am turnat compozitia in vasul de yena si am mai lasat 10 minute la cuptor. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Roxana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piure de mazare cu cartofi

Postat de Irina

Piure de mazare cu cartofi

Am pus cartofii si mazarea la fiert separat, pentru ca mazarea fierbe mai repede.  Am pus apa in vas, am adaugat cartofii, am acoperit cu capacul si am lasat vasul la incins pana acul...

Citeste continuarea

Quiche cu branzeturi

Postat de rocsi_1612

Quiche cu branzeturi

Aluatul: Intr-un bol punem untul rece, taiat cubulete. Adaugam praful de sare si faina. Framantam cu mana, va rezulta un aluat nisipos. Adaugam apa rece pana aluatul se incheaga si formam o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.05.2016, 11:38
Bunaaaa!!!! Super idee
la 05.05.2016, 11:50
buna buna
la 05.05.2016, 11:52
multumesc
la 05.05.2016, 15:09
buna, buna!
la 05.05.2016, 15:09
hmm, buna!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking