Ingrediente
- 6 snitele de porc
- 6 oua rosi
- 6 felii de paine cu coaja
- 3 rosii
- 2 fire de ceapa verde
- 200 gr cascaval Delaco
- 100 gr de unt
- 200 gr smantana
- 3 oua crude
Mod de preparare
Toate ingredientele le-am taiat cubulete. Ouale le-am curatat de coaja si le-am taiat cubulete. Am amestecat toate ingredientele intr-un castron.
Intr-un vas de yena am asezat bucatele rupte din feliile de paine. Deasupra am pus ingredientele taiate si am adaugat bucatele de unt din loc in loc. Am das vasul la cuptor la temperatura de 200 grade pentru 20 de minute.
Cele 3 oua crude le-am batut bine cu sare si piper si am adaugat smantana. Dupa ce am omogenizat bine am turnat compozitia in vasul de yena si am mai lasat 10 minute la cuptor. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Roxana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|