Budinca Yorkshire cu carnati

Postat de caroline in Mancaruri cu carne
6 Sep 2015 | 7133 vizualizari
Budinca  Yorkshire  cu carnati

Pentru reteta m-am inspirat de la Mena >:D< ... La inceput aveam teama ca nu imi va placea , deoarece mie budincile nu imi plac foarte mult ... insa rezultatul final la aceasta budinca este nemaipomenit.... ... cel mic dadea la o parte carnatii si prefera budinca :) ... cu siguranta voi repeta reteta >:D

Ingrediente

  • 8 carnati din carne porrc
  • 1 lingura cu unt
  • 3 oua
  • 1 si 1\4 cana lapte
  • 1 cana faina
  • sare
  • ulei ( pentru prajit)

Mod de preparare

Carnatii ii taiem rondele cu ajutorul unui cutit bine ascutit . 

Punem ulei intr-o tigaie si cand acesta s-a incins punem carnatii si ii prajim la foc potrivit pe toate partile . Cand carnatii s-au rumenit frumos, ii scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces . 

Intr-un bol punem ouale intregi si cu ajutorul unui mixer, le mixam la viteza maxima pana devin spuma . 

Adaugam apoi sarea, laptele si faina. Mixam in continuare pana ce ingredientele s-au amestecat bine intre ele. 

Lasam bolul cu aluat sa se odihneasca pentru 15 -20 minute . 

Incalzim cuptorul la 200 grade . Luam un vas pentru cuptor ( puteti folosi o tava oarecare) si il introducem in cuptorul incins pentru 4-5 minute pentru a se incinge bine . 

Scoatem vasul din cuptor ( cu grija ! ) si punem untul . Rotim vasul pentru a acoperi intreaga suprafata cu unt . 

Punem repede carnatii si turnam apoi cu grija aluatul de budinca .

Punem din nou vasul la cuptor si lasam circa 25-30 minute .

Se serveste calda . 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Yorkshire cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (40)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Dovlecel umplut cu carne toacata de porc

Postat de Pungasa_Rogue

Dovlecel umplut cu carne toacata de porc

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se pune carnea tocata intr-un castron si se adauga peste ea orezul spalat, usturoiul si ceapa curatate, spalate si date prin robot, rosiile, ouale,...

Citeste continuarea

Varza noua calita cu carne afumata

Postat de Constelatialeu

Varza noua calita cu carne afumata

Mai intai tocam varza, apoi ceapa o maruntim, atat pe cea veche cat si pe cea noua. Carnea o taiem bucatele mai mici, sa nu ne chinuim cand mestecam. Intr-o tava punem uleiul, apoi carnea,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.09.2015, 09:55
Ce vrednica e Carolina noastra !
la 06.09.2015, 10:09
Buna!
la 06.09.2015, 10:11
CE FRUMOASA ..
la 06.09.2015, 10:18
Vrednicuto!
la 06.09.2015, 10:24
Fain arata budincuta!

Vezi toate comentariile (40)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking