Budinca Yorkshire cu carnati

Postat de caroline in Mancaruri cu carne
6 Sep 2015 | 7134 vizualizari
Budinca  Yorkshire  cu carnati

Pentru reteta m-am inspirat de la Mena >:D< ... La inceput aveam teama ca nu imi va placea , deoarece mie budincile nu imi plac foarte mult ... insa rezultatul final la aceasta budinca este nemaipomenit.... ... cel mic dadea la o parte carnatii si prefera budinca :) ... cu siguranta voi repeta reteta >:D

Ingrediente

  • 8 carnati din carne porrc
  • 1 lingura cu unt
  • 3 oua
  • 1 si 1\4 cana lapte
  • 1 cana faina
  • sare
  • ulei ( pentru prajit)

Mod de preparare

Carnatii ii taiem rondele cu ajutorul unui cutit bine ascutit . 

Punem ulei intr-o tigaie si cand acesta s-a incins punem carnatii si ii prajim la foc potrivit pe toate partile . Cand carnatii s-au rumenit frumos, ii scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces . 

Intr-un bol punem ouale intregi si cu ajutorul unui mixer, le mixam la viteza maxima pana devin spuma . 

Adaugam apoi sarea, laptele si faina. Mixam in continuare pana ce ingredientele s-au amestecat bine intre ele. 

Lasam bolul cu aluat sa se odihneasca pentru 15 -20 minute . 

Incalzim cuptorul la 200 grade . Luam un vas pentru cuptor ( puteti folosi o tava oarecare) si il introducem in cuptorul incins pentru 4-5 minute pentru a se incinge bine . 

Scoatem vasul din cuptor ( cu grija ! ) si punem untul . Rotim vasul pentru a acoperi intreaga suprafata cu unt . 

Punem repede carnatii si turnam apoi cu grija aluatul de budinca .

Punem din nou vasul la cuptor si lasam circa 25-30 minute .

Se serveste calda . 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Yorkshire cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (40)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Rulada din fleica de porc

Postat de sufletista

Rulada din fleica de porc

Alegem o bucata de carne sa aiba straturi egale cu grasime si carnea,eu am ales si o bucata de carne cu sorici. Condimentam carnea cu sare cu piper si lasam 2 ore. Intr-un bol amestecam...

Citeste continuarea

Tarta cu carne tocata si legume mexicane

Postat de Pungasa_Rogue

Tarta cu carne tocata si legume mexicane

Untul, sarea, oul si faina (care se pune treptat) se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat nelipicios. Se da la rece pentru cel putin 30 de minute. Intre timp,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.09.2015, 09:55
Ce vrednica e Carolina noastra !
la 06.09.2015, 10:09
Buna!
la 06.09.2015, 10:11
CE FRUMOASA ..
la 06.09.2015, 10:18
Vrednicuto!
la 06.09.2015, 10:24
Fain arata budincuta!

Vezi toate comentariile (40)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking