Budinca Yorksire cu trifoi din carne tocata

Postat de ladydi in Mancaruri cu carne
25 Mar 2018 | 1929 vizualizari
Budinca Yorksire cu trifoi din carne tocata

Intamplator am dat peste reteta Menei de Budinca Yorksire si cum aveam niste carne tocata careia nu stiam ce intrebuintare sa ii dau am preparat si eu aceasta budinca. Merita incercata. :) Daca nu va chinuie talentul cum m-a chinuit pe mine si am facut trifoi din carne tocata, faceti chiftelute. :P. Multumesc, pentru idee, Mena.  :x

Ingrediente

  • 500 g amestec de carne tocata (vita si porc)
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei capia
  • 250 g faina
  • 3 oua
  • 1 1/4 cana lapte
  • sare
  • piper
  • unt pentru uns

Mod de preparare

Tocam legumele si le amestecam cu carnea tocata, saram si piperam dupa gust. Formam bile de carne tocata si cu o forma de prajituri decupam trifoi. Dupa ce formam toti trifoii ii lasam sa se odihneasca pe un tocator si purcedem la prepararea aluatului pentru budinca. Batem bine ouale cu putina sare, adaugam laptele apoi faina. Omogenizam alautul si il lasam sa se odihneasca putin. Incingem in cuptor o tava adanca unsa cu unt. O scoatem cu grija din cuptor asezam repede trifoii de carne tocata si ii acoperim cu aluat. Dam la cuptor la 200 de grade pentru circa 30 de minute.Noi am servit cu salata de castraveti. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Yorksire cu trifoi din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftelute in sos de smantana si mustar

Postat de rocsi_1612

Chiftelute in sos de smantana si mustar

Chiftelele: Ceapa curatata o tocati marunt. Patrunjelul verde il tocati. Painea o treceti prin apa, o scurgeti bine si o faramitati. Intr-un bol amestecati carnea, ceapa, painea, patrunjelul si...

Citeste continuarea

Lebar de casa

Postat de Ina

Lebar de casa

Matele crete de porc se freaca cu multa sare grunjoasa, indepartandu-se astfel cea mai mare parte din murdarie. Spalam apoi matele in 2-3 ape cu bicarbonat, eliminand si ultimele resturi de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.03.2018, 15:39
Buna
la 25.03.2018, 15:48
Ce rețete interesante ai, Diana!
la 25.03.2018, 16:15
la 25.03.2018, 16:49
Foarte gustoasa!
la 25.03.2018, 16:51

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking