Budinca Yorksire cu trifoi din carne tocata

Postat de ladydi in Mancaruri cu carne
25 Mar 2018 | 1958 vizualizari
Budinca Yorksire cu trifoi din carne tocata

Intamplator am dat peste reteta Menei de Budinca Yorksire si cum aveam niste carne tocata careia nu stiam ce intrebuintare sa ii dau am preparat si eu aceasta budinca. Merita incercata. :) Daca nu va chinuie talentul cum m-a chinuit pe mine si am facut trifoi din carne tocata, faceti chiftelute. :P. Multumesc, pentru idee, Mena.  :x

Ingrediente

  • 500 g amestec de carne tocata (vita si porc)
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei capia
  • 250 g faina
  • 3 oua
  • 1 1/4 cana lapte
  • sare
  • piper
  • unt pentru uns

Mod de preparare

Tocam legumele si le amestecam cu carnea tocata, saram si piperam dupa gust. Formam bile de carne tocata si cu o forma de prajituri decupam trifoi. Dupa ce formam toti trifoii ii lasam sa se odihneasca pe un tocator si purcedem la prepararea aluatului pentru budinca. Batem bine ouale cu putina sare, adaugam laptele apoi faina. Omogenizam alautul si il lasam sa se odihneasca putin. Incingem in cuptor o tava adanca unsa cu unt. O scoatem cu grija din cuptor asezam repede trifoii de carne tocata si ii acoperim cu aluat. Dam la cuptor la 200 de grade pentru circa 30 de minute.Noi am servit cu salata de castraveti. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Yorksire cu trifoi din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Fasole verde cu ciocănele de pui la Multicooker

Postat de panacris

Fasole verde cu ciocănele de pui la Multicooker

Multicooker-ul se conectează la sursa de curent, se apasă tasta Meniu, apoi se programează FRY pentr cca. 10 minute,se adaugă uleiul de rapiță și șase  ciocănelele curățate și...

Citeste continuarea

VARZA A LA CLUJ II

Postat de mihaelar63

VARZA A LA CLUJ II

Curatati varza de primul strat de frunze si treceti rapid prin jet de apa rece . Taiati varza fideluta si o caliti in ulei . Sarati si adaugati cimbrul ,  crengutele de marar si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.03.2018, 15:39
Buna
la 25.03.2018, 15:48
Ce rețete interesante ai, Diana!
la 25.03.2018, 16:15
la 25.03.2018, 16:49
Foarte gustoasa!
la 25.03.2018, 16:51

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking