Bulete cu ricotta si vanilie

Postat de daniastefania in Prajituri
30 Sep 2015 | 4585 vizualizari
Bulete cu ricotta si vanilie

Ingrediente

  • 1 cutie 250 gr ricotta
  • 1 cutie (de la ricotta) faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 3 oua
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura zahar vanilat
  • 1/2 lingurita esenta vanilie
  • Un praf de sare
  • Ulei pentru prajit

Mod de preparare

Punem intr-un vas ricotta cu ouale si esenta de vanilie. Amestecam bine, sa se omogenizeze totul. In cutia de la ricotta punem faina, aproape plina sa fie cutia, zaharul, zaharul vanilat si un praf de sare. Adaugam amestecul de faina peste cel cu ricotta. Amestecam bine totul. Intr-o tigaie incingem ulei. Punem din compozitie, cu lingura in tigaie. Prajim buletele pe ambele parti, pana se rumenesc frumos. Le scoatem pe hartie absorbanta. Procedam in acest fel, pana se termina compozitia. Apoi punem buletele pe farfurie si le pudram cu zahar pudra. Le servim cu gem de capsuni, mure, zmeura etc. Noi am servit cu gem de cirese. Absolut delicioase. Si bineinteles pe placul celor mici. Pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete cu ricotta si vanilie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert gogosi rapide

Postat de MotanLaOale

Desert gogosi rapide

Intr-un castron, se mixeaza ouale cu un praf de sare, zaharul si zaharul vanilat. Se adauga laptele fierbinte amestecat cu drojdia. Se adauga faina si se omogeniseaza cu telul. Se lasa...

Citeste continuarea

Desert prajitura Hortansa

Postat de Constelatialeu

Desert prajitura Hortansa

Foi : Am folosit o tava cu dimensiuni de 24/36 cm, tapetata cu hartie de copt, am copt 3 foi din compozitia urmatoare. Albusurile cu un praf de sare, le-am mixat bine,apoi am adaugat zaharul putin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.09.2015, 22:29
Bune!
la 30.09.2015, 22:31
la 30.09.2015, 22:49
la 30.09.2015, 23:05
F interesant
la 01.10.2015, 05:16
Bune

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking