Bulete cu ricotta si vanilie

Postat de daniastefania in Prajituri
30 Sep 2015 | 4570 vizualizari
Bulete cu ricotta si vanilie

Ingrediente

  • 1 cutie 250 gr ricotta
  • 1 cutie (de la ricotta) faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 3 oua
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura zahar vanilat
  • 1/2 lingurita esenta vanilie
  • Un praf de sare
  • Ulei pentru prajit

Mod de preparare

Punem intr-un vas ricotta cu ouale si esenta de vanilie. Amestecam bine, sa se omogenizeze totul. In cutia de la ricotta punem faina, aproape plina sa fie cutia, zaharul, zaharul vanilat si un praf de sare. Adaugam amestecul de faina peste cel cu ricotta. Amestecam bine totul. Intr-o tigaie incingem ulei. Punem din compozitie, cu lingura in tigaie. Prajim buletele pe ambele parti, pana se rumenesc frumos. Le scoatem pe hartie absorbanta. Procedam in acest fel, pana se termina compozitia. Apoi punem buletele pe farfurie si le pudram cu zahar pudra. Le servim cu gem de capsuni, mure, zmeura etc. Noi am servit cu gem de cirese. Absolut delicioase. Si bineinteles pe placul celor mici. Pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete cu ricotta si vanilie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura dietetica cu capsuni

Postat de Valclaudia

Desert prajitura dietetica cu capsuni

Spalam capsunile si le taiem bucatele. Cuptorul il preincalzim la 175 grade C. Separam ouale, batem spuma albusurile cu praful de sare. Galbenusurile se mixeaza cu fructoza si praful de...

Citeste continuarea

Desert prajitura turnata cu mere si crema de smantana

Postat de oanapl

Desert prajitura turnata cu mere si crema de smantana

Mixezi untul moale cu zahărul măcinat, zahărul vanilat, sarea și esența de portocale până ce obții o spumă, apoi adaugi pe rând cele 3 ouă. Amesteci bine după fiecare ou...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.09.2015, 22:29
Bune!
la 30.09.2015, 22:31
la 30.09.2015, 22:49
la 30.09.2015, 23:05
F interesant
la 01.10.2015, 05:16
Bune

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking