Bulgarasi cu nuca si visine ametite

Postat de mirela0911 in Dulciuri
11 Noi 2011 | 32750 vizualizari
Bulgarasi cu nuca si visine ametite

Ingrediente

  • 200g biscuiti simpli
  • 100g zahar pudra
  • 50g ciocolata cu lapte
  • 100g nuci macinate
  • 2 lg cacao
  • 50g unt
  • esenta rom
  • lapte cat cuprinde
  • nuca macinata pentru decor
  • visine din visinata

Mod de preparare

Intr-un bol se amesteca biscuitii macinati, zaharul, nuca, cacaoa si ciocolata data pe razatoarea mica. In putin lapte se pune untul si se incalzeste pana se topeste untul. Se adauga esenta de rom si se toarna peste compozitia de biscuiti. Se amesteca si se mai adauga lapte pana se ajunge la consistenta unui aluat potrivit care poate fi modelat usor.

Din compozitia astfel obtinuta se modeleaza bilute cu cate o visina in interior. Pentru copii se fac fara. Bilutele se dau prin nuca macinata, se pun intr-un castronel si se lasa la rece pana in momentul servirii.

Tare bune-s .......hac!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi cu nuca si visine ametite" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (66)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placintele cu dovleac

Postat de BucatariaS

Placintele cu dovleac

Intr-un bol am mixat la viteza mica zaharul impreuna cu untul taiat bucati. Dupa ce zaharul s-a dizolvat complet am adaugat ouale pe rand. Cand s-au incorporat foarte bine, am adaugat praful de...

Citeste continuarea

Desert cornuri umplute cu branza

Postat de autodiag

Desert cornuri umplute cu branza

Drojdia se freaca cu o lingura de zahar pana cand devine lichida. Se adauga laptele cald si putina faina cernuta. Se amesteca totul si se lasa sa creasca la loc cald. Dupa aceea, se adauga ouale,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.11.2011, 20:53
cat de grozave sunt..eu le mai fac si de post...tare ne plac
la 11.11.2011, 20:55
arunca si la mine niste bulgarasi
la 11.11.2011, 21:03
ametim si noi de visinele alea?? da cu visinata ce-ai facut ??
la 11.11.2011, 21:06
Rocsi asa-i ca tare bune-s?
la 11.11.2011, 21:07
Dia s-a facut Dar un paharel de visinata nu vrei?

Vezi toate comentariile (66)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking