Omleta cu salata verde
Postat de caroline
Mai intai spalam bine salata frunza cu frunza, indepartam apa in exces si ''rupem'' frunzele de marime potrivita. Intr-un bol, punem ouale si cu ajutorul unui tel batem ouale spuma...
Citeste continuareaZIUA CAND IMI RASFAT NEVASTA
Ingrediente
Mod de preparareSe pune la calit ceapa,ardeiul gras si cand sunt calite se adauga rosiile,bulgurul.ardeiul iute supa si se lasa la fiert pana cand bulgurul absoarbe toata supa,se opreste focul se condimenteaza dupa gust se adauga patrunjelul verde se amesteca si se lasa acoperit cu un capac circa 10 minute. Se consuma ca atare s-au cu diferite tipuri de carne. Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgur picant" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|
Postat de caroline
Mai intai spalam bine salata frunza cu frunza, indepartam apa in exces si ''rupem'' frunzele de marime potrivita. Intr-un bol, punem ouale si cu ajutorul unui tel batem ouale spuma...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Se lasa foile la dezghetat la temperatura camerei. Untul se topeste pe foc mic si se lasa sa se raceasca. Intr-un bol se pune branza, iaurtul si oul. Se condimenteaza cu sare si piper dupa...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|