Burger cu avocado si ou

Postat de CameliaComan in Sandvisuri
20 Feb 2019 | 5713 vizualizari
Burger cu avocado si ou

Ingrediente

  • 4 frunze salata verde
  • 1 castravete
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 1 jumatate de ardei
  • 4 felii de cascaval
  • crema de branza
  • feliute de ardei iute murat
  • 1 avocado
  • 2 oua
  • 2 chifle cu seminte

Mod de preparare

Curatam ardeiul, ceapa si catravetele. Spalam toate legumele. 

Taiem ceapa si catravetele in rondele, ardeiul si rosiile in feliute potrivite. Taiem avocado pe jumatate, iar apoi il feliem.

Intr-o tigaie punem ulei. Cand uleiul sfaraie, adaugam cele 2 oua si le prajim. Cand sunt gata, le scoatem pe servetele absorbante. 

Taiem chiflele pe jumatate si le incalzim intr-o tigaie. Ungem chiflele cu crema de branza. Adaugam pe fiecare burger cate 2 frunze de salata verde, 3 feliute de rosii, feliute de castraveti , feliute de avocado, si ardei iute.  Adaugam cele 2 felii de cascaval si apoi punem si oul. Le acoperim cu jumatatile de chifla si gata. Se pot servi cu cartofi prajiti sau cartofi la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Burger cu avocado si ou" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Burger de somon cu pasta de avocado

Postat de rocsi_1612

Burger de somon cu pasta de avocado

Burgerii: Spalati pestele, il stergeti cu niste servetele. Cu un cutit il tocati cat mai marunt, puteti folosi si un blender, doar sa nu transformati carnea pestelui intr-o pasta. Ceapa...

Citeste continuarea

Burrito cu carne de pui in sos BBq si orez Cajun (+ varianta vegetariana)

Postat de Satisfyyourcravings

Burrito cu carne de pui in sos BBq si orez Cajun (+ varianta vegetariana)

Se toaca toate legumele. Se toaca tulpinile patrunjelului si se pastreaza frunzele pentru mai tarziu.  Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se calesc legumele si tulpinile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.02.2019, 19:12
bun bun
la 20.02.2019, 19:13
la 20.02.2019, 19:21
Arata belea!
la 20.02.2019, 19:24
MMmm
la 20.02.2019, 19:48
Pe gustul meu!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking