Ingrediente
- 500 gr piept de curcan
- 1 ou
- 30 gr parmesan
- 70 gr morvov
- 1 fir de usturoi verde
- sare
- piper
- oregano
Mod de preparare
Pieptul de curcan se toaca si se pune intr-un bol impreuna cu oul, parmezanul dat pe razatoare, usturoiul verde tocat marunt si morcovul ras. Ingredientele se amesteca bine cu furculita.
Se condimenteaza cu sare, piper si oregano, dupa gust.
Compozitia se lasa apoi la frigider minim 30 minute.
Se imparte compozitia in patru si se modeleaza burgerii. Din cand in cand umezeste-ti degetele, pentru ca burgerii sa nu se lipeasca de mana sau de farfurie. Eu nu am folosit deloc faina.
Se incinge gratarul bine si se lasa la copt aproximativ 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Se lasa 2-3 minute sa se odihneasca si apoi se asambleaza burgerii, dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Burger de Curcan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|