Ingrediente
- 2 burgeri vegani Next Level Meat
- 450 g mix de legume pai preprajite
- ulei de masline
- frunze de salata - mangold, rucolla, spanac
- 2-3 capsuni feliate
- otet din cidru de mere
- sare si piper
Mod de preparare
Pune burgerii congelati direct pe gratarul incins, condimenteaza cu sare si piper si lasa-i sa se rumeneasca usor, exact ca pe burgerul din carne, apoi intoarce-i cu grija si pe partea cealalta.
Scoate-i si pune-i deoparte.
Intre timp pune legumele pai in tava tapetata cu hartie de copt si coace-le in cuptorul incalzit la 200 grade cam 20-25 minute, intoarce-le pe ambele parti, pana se rumenesc si ele.
Altfel, daca le preferi prajite, pune-le in tigaie, in ulei incins, ca pe cartofi si in 3-4 minute sunt gata prajite, frumos rumenite. Scoate legumele din tigaie pe un prosop de hartie cat sa absoarba surplusul de ulei.
Aranjeaza legumele pai pe un platou generos, adauga o paleta de salata frumos colorata (mangold, spanac, rucolla, capsuni) si pune burgerul vegan deasupra.
O explozie de culori si de gusturi s-a produs in farfuria mea, ceea ce va invit si pe voi sa creati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Burger vegan cu legume pai prajite" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|