Burrito cu pui

Postat de rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri
23 Feb 2017 | 12154 vizualizari
Burrito cu pui

Nu stiu voua, dar noua tare mult ne plac genul asta preparate. Sunt usoare, te poti juca cu ingredientele, le poti adapta dupa gusturile fiecaruia si le si mancam cu pofta. Nu puteti rata o asemenea reteta, mai ales, daca intr-o zi nu aveti mult chef de gatit.

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura sos teriyaki
  • 2 rosii potrivite
  • 2 castraveti potriviti
  • cateva frunze de salata verde
  • 200 gr fasole boabe rosie fiarta
  • 100 gr cascaval dat pe razatoarea mare
  • 4 lipii
  • 4-5 linguri iaurt

Mod de preparare

Spalam pieptul de pui, il stergem cu niste servetele.
Il taiem bucati potrivite si il batem putin cu ciocanul de snitele.
Intr-un bol, amestecam uleiul, sare, piper, boia dulce, busuiocul si sosul teriyaki.
Peste acest amestec, punem bucatile de pui, le amestecam bine pentru a se condimenta. Acoperim carnea si o dam la frigider pentru 1-2 ore.
Rosiile le taiem cubulete.
Castravetii ii curatam si ii facem cubulete.
Salata o spalam, o stergem bine de apa si o rupem bucatele.
Iaurtul il condimentam cu putina sare si piper.
Incingem o tigaie grill, punem bucatile de pui.
Le rumenim pe ambele parti, le scoatem pe un platou.
Il taiem bucati potrivite.
Luam o lipie, punem o lingura de iaurt si il intindem.
Pe o margine a lipiei, asezam bucati de pui, salata, cuburi de rosii, de castravete, apoi boabe de fasole si cascaval ras.

Rulam cat mai strans si avem grija sa bagam lateralele de lipie in interior ca sa nu curga nimic.
La fel procedam si cu celelalte portii.
Le servim cu multa pofta, ca doar sunt prea bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Burrito cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Burrito cu carne de pui in sos BBq si orez Cajun (+ varianta vegetariana)

Postat de Satisfyyourcravings

Burrito cu carne de pui in sos BBq si orez Cajun (+ varianta vegetariana)

Se toaca toate legumele. Se toaca tulpinile patrunjelului si se pastreaza frunzele pentru mai tarziu.  Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se calesc legumele si tulpinile...

Citeste continuarea

Burrito filipinez cu pui si conopida

Postat de Satisfyyourcravings

Burrito filipinez cu pui si conopida

Se preincalzeste cuptorul la 220 de grade Celsius.  Se gateste orezul conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu sare, ulei si cub concentrat.  Se unge carnea cu 1 lingura de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.02.2017, 20:45
Arata minunat Rocsi!
la 23.02.2017, 20:50
Ce minunatie
la 23.02.2017, 20:50
la 23.02.2017, 20:58
bun bun
la 23.02.2017, 21:01
Ce bun o fi!

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking