Butoiase cu cascaval

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
29 Apr 2010 | 13936 vizualizari
Butoiase cu cascaval

sant grozavi de buni,mai ales la un meci de fotbal.sant perfecti cu o bere

Ingrediente

  • aluat de foetaj (2 foi pachet)
  • 1 ou
  • cascaval ras(sau bucata)300g
  • boia dulce de ardei

Mod de preparare

Se lasa putin aluatul sa se dezghete putin apoi se unge cu oul batut bine dupa care se pune cascalalul ras si se ruleaza strans apoi se unge din nou cu ou deasupra dupa care se taie aporximativ la 2 cm si se pun in tava se mai ung cu putin ou si se pune si deasupra cascaval ras si putina boia de ardei rosu pt culoare

Se dau la cuptor pt 15-20 minute la 160 grade

Sant grozav de bune,sotu a zis ca data viitoare sa fac portie tripla

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Butoiase cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (53)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Butoiase vesele

Postat de Bunica

Butoiase vesele

 Se curata si se spala dovleceii,se taie in bucati mai mari. Se scobesc cu lingurita pentru a putea fi introdusa umplutura.   Umplutura :se pun doua linguri de ulei de masline in...

Citeste continuarea

Butoiase aperitiv

Postat de Ina

Butoiase aperitiv

Kaizerul si cascavalul se taie cubulete. Aluatul pentru foietaj de decongeleaza, apoi se desfac cele doua foi pe rand. Se presara cubulete de kaizer si cascaval , apoi se ruleaza aluatul, ca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.04.2010, 00:58
ce bine arata vreau si eu
la 29.04.2010, 01:04
chiar asa sa faci sa ajunga si la restul pofticiosilor
la 29.04.2010, 08:52
la 29.04.2010, 09:04
si eu vreau.....foarte bine arata.........5 furcu si salvat reteta...............
la 29.04.2010, 11:19
Bun si aspectuos.
Nadina,ce ai pus tu acolo pentru decor,sunt frunze de dafin proaspete?

Vezi toate comentariile (53)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking