Calcan la cuptor cu legume

Postat de Sylvia in Peste
24 Noi 2010 | 19860 vizualizari

Ieri am profitat ca a fost zi de dezlegare la peste si am facut rapid acest calcan la cuptor cu legume. Va spuneam ca o sa gatesc cat mai multe sortimente de peste ca sa ii descoperim impreuna, azi a fost calcanul la rand . Este unul din pestii mei preferati din mai multe motive, carnea are o textura foarte placuta, nici foarte moale nici densa ca la alti pesti marini, oasele practic nu exista, este doar coroana cartilaginoasa in aceste “aripi de calcan” cum se numesc in Franta care se inlatura foarte usor si in plus este o carne “absorbanta ” de arome, nu are ea un iz aparte ci absoarbe si apoi reda aroma ingredientelor cu care este gatita . Nu ma pricep eu foarte bine sa o descriu dar sper ca v-am facut pofta cat sa testati o data .

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 25.11.2010, 00:19
cat de bine arata
la 25.11.2010, 11:12
Ma bucur ca va place .Azi fac altceva
la 25.11.2010, 16:38
Ce extraordinar arata!!!! 5 *****
la 25.11.2010, 18:35
Sylvia......offfffffffffffffffff.............am inatarziat la masa.......................
la 25.11.2010, 19:32
Medi pentru tine nu e niciodata prea tarziu sa ajungi pun repede si iti fac ceva nou
la 25.11.2010, 19:32
Ruxy
la 26.11.2010, 13:56
arata super frumoasa prezentare si delicios preparat
la 26.11.2010, 14:13
absolut minunat!5f!
la 26.11.2010, 18:11
Delicios
la 19.07.2012, 01:20
super,nota 10+
la 06.02.2018, 23:42
Buna, pentru 4 persoane sunt suficienti acesti doi Calcani?
https://www.catalomat.ro/metro/oferte-pentru-restaurante-de-miercuri-07-02-2018/?page=2
Multumesc.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking